DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči

2 posters

Goto down

Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči Empty Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči

Příspěvek  KaihatsudeDragon Sun Jan 27, 2013 10:08 am

Zdravím.
Mám takový jeden dotaz. Po necelém týdnu jsem se přihlásil na server a zjistil jsem, že residence, kterou jsem měl vytvořenou, je zrušená, že jsou pryč truhly s mými věcmi a že část mého domu je zničená. Všiml jsem si že se hned vedle objevil nový dům tak jsem se tam šel podívat, načeš pode mnou jeden hráč podkopal most a já spadl. Pomoc home jsem se přemístil zpět a když jsem začal zjišťovat co se stalo, tak jsem se rozhodl vzít si alespoň pár svých věci, které tam zůstaly, načeš jsem byl opět, tentokrát slovně napaden druhým hráčem, hráčem Neon1_CZ.

Rád bych se zeptal proč byla moje residence zrušena a tak.
Jméno residence bylo KHU, souřadnice kolem +3558; -2644

Děkuji za odpověď

KaihatsudeDragon

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči Empty Re: Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči

Příspěvek  VisiTorr Sun Mar 03, 2013 7:54 am

Like a Star @ heaven Co se týče toho hráče tak prosím pošli na meil [Only admins are allowed to see this link] důkazní material který se da použít proti němu.
Další věc je ve kterém světě jsi přišel o rezidenci.
Like a Star @ heaven
VisiTorr
VisiTorr

Poèet pøíspìvkù : 40

http://destinycraft.eu

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: