Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči
2 posters
Strana 1 z 1
Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči
Zdravím.
Mám takový jeden dotaz. Po necelém týdnu jsem se přihlásil na server a zjistil jsem, že residence, kterou jsem měl vytvořenou, je zrušená, že jsou pryč truhly s mými věcmi a že část mého domu je zničená. Všiml jsem si že se hned vedle objevil nový dům tak jsem se tam šel podívat, načeš pode mnou jeden hráč podkopal most a já spadl. Pomoc home jsem se přemístil zpět a když jsem začal zjišťovat co se stalo, tak jsem se rozhodl vzít si alespoň pár svých věci, které tam zůstaly, načeš jsem byl opět, tentokrát slovně napaden druhým hráčem, hráčem Neon1_CZ.
Rád bych se zeptal proč byla moje residence zrušena a tak.
Jméno residence bylo KHU, souřadnice kolem +3558; -2644
Děkuji za odpověď
Mám takový jeden dotaz. Po necelém týdnu jsem se přihlásil na server a zjistil jsem, že residence, kterou jsem měl vytvořenou, je zrušená, že jsou pryč truhly s mými věcmi a že část mého domu je zničená. Všiml jsem si že se hned vedle objevil nový dům tak jsem se tam šel podívat, načeš pode mnou jeden hráč podkopal most a já spadl. Pomoc home jsem se přemístil zpět a když jsem začal zjišťovat co se stalo, tak jsem se rozhodl vzít si alespoň pár svých věci, které tam zůstaly, načeš jsem byl opět, tentokrát slovně napaden druhým hráčem, hráčem Neon1_CZ.
Rád bych se zeptal proč byla moje residence zrušena a tak.
Jméno residence bylo KHU, souřadnice kolem +3558; -2644
Děkuji za odpověď
KaihatsudeDragon- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Zrušená reska, zmizelé truhly, agresivní hráči
Co se týče toho hráče tak prosím pošli na meil [Only admins are allowed to see this link] důkazní material který se da použít proti němu.
Další věc je ve kterém světě jsi přišel o rezidenci.
Další věc je ve kterém světě jsi přišel o rezidenci.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: