Nejde server?
+2
ButcherSk
Lagger70
6 posters
Strana 1 z 1
Nejde server?
Dobrý den, chcel som si kúpiť VIP, videl som ten nápis že sa pred kúpou na server musím pripojiť, nuž server nejde a chcem si to kúpiť už dnes pretože by som rád hral, neviete mi približne povedať či to je len niaký výpadok, alebo jak to má byť? Ďakujem.
- Lagger70
- Lagger70
Lagger70- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Nejde server?
Tiez by som rad vedel preco to nejdeLagger70 napsal:Dobrý den, chcel som si kúpiť VIP, videl som ten nápis že sa pred kúpou na server musím pripojiť, nuž server nejde a chcem si to kúpiť už dnes pretože by som rád hral, neviete mi približne povedať či to je len niaký výpadok, alebo jak to má byť? Ďakujem.
- Lagger70
ButcherSk- Poèet pøíspìvkù : 2
Olouvam se vsem za delsi vypadek, nemame pristup tam kde se ukladaji zalohy, rozjedem to hned jak se dostavi eSalomon, uz byl kontaktovam
To je dobre, uz sa nudimVisiTorr napsal: Olouvam se vsem za delsi vypadek, nemame pristup tam kde se ukladaji zalohy, rozjedem to hned jak se dostavi eSalomon, uz byl kontaktovam
ButcherSk- Poèet pøíspìvkù : 2
To je dobře. Já už myslel, že to skončí jako Craft-Domination. Že, Visitore a spol
Icazo- Poèet pøíspìvkù : 13
A ešte menšia otázočka, do kedy platí to VIP? Ako ked pošlem smsku mám VIP, a kedy musím poslat dalšiu? Moc tomu nechápem.
Lagger70- Poèet pøíspìvkù : 3
Je to na dva měsíce. myslím.Lagger70 napsal:A ešte menšia otázočka, do kedy platí to VIP? Ako ked pošlem smsku mám VIP, a kedy musím poslat dalšiu? Moc tomu nechápem.
Icazo- Poèet pøíspìvkù : 13
server neběžel, protože byla nahrána a nikdo z ostatních neměl oprávnění server zase rozeběhout.
omlouvám se,
esalomon
omlouvám se,
esalomon
eSalomon- Poèet pøíspìvkù : 16
Similar topics
» Nejde Server
» VIP (nejde me se pripojit)
» Nejde chat lognout se !
» Odstaven server ?
» Server nefunguje
» VIP (nejde me se pripojit)