DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Unban - žádost

2 posters

Goto down

Unban - žádost Empty Unban - žádost

Příspěvek  Milhaus Fri Nov 23, 2012 1:12 pm

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jaká je šance dostat unban. Vím, že na webu padalo spoustu hlášek o tom, že se unbany nedávají a podobně, ale myslím, že můj ban byl neopodstatněný. Pokud by byl někdo z kompetentních lidí se o tom se mnou vůbec bavil, rád bych mu popsal moji situaci. Rád bych si ještě na serveru zahrál. Díky za každou reakci, snad se najde někdo rozumný Smile

Milhaus

Poèet pøíspìvkù : 5

Návrat nahoru Goto down

Unban - žádost Empty Re: Unban - žádost

Příspěvek  VisiTorr Fri Nov 23, 2012 3:49 pm

Like a Star @ heaven Ave, za co jsi dostal ban? nas ban list neni v provozu abych se informoval, ale jsem ochoten ti dat druhou a posledni sanci, jen si davej poroz co treba napises popripade co udelas, premyslej driv nez neco vypustis do chatu nebo serveru Smile
PS:na jaky nick byl udelen ban?
Like a Star @ heaven
VisiTorr
VisiTorr

Poèet pøíspìvkù : 40

http://destinycraft.eu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Milhaus Fri Nov 23, 2012 4:56 pm

Ban mi byl udělen v době, kdy někdo nastavil spawn do endu a žádný příkaz (/home...) nefungoval, takže se odsud nedalo dostat a všichni se akorát zabíjeli. Nikdo nereagoval nikdo se nesnažil to napravit, tak jsem se zeptal, kdo je za to zodpovědný (Který kretén to tu teď řídí, že se tu nedá hrát) - velmi zhruba. Myslím, že reakce byla opodstatněná, protože se většina hráčů nacházela v bezvýchodné situaci a nedalo se normálně hrát. Možná jsem mohl použít slušnější výrazy, ale v porovnání s ostatními přestupky (reklama, urážky adminů, bugování...) mi měl být udělen maximálně časově omezený ban, patřím totiž k těm slušnějším a rozumnějším hráčům.

Díky za Tvoji odpověď, příště budu svoji reakci na dění na serveru ventilovat nějak jinak Smile

BAN mi byl udělen na nick Milhaus

Milhaus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  VisiTorr Fri Nov 23, 2012 5:40 pm

Like a Star @ heaven Ahoj, ano to mel byt casovy, urcite jak pojede server zaridim unban, mimojine jak jsi uvedl "v porovnani s ostatnimi prestupky..." tak jsi zaznamenal nejakou cinost urazek, reklam nebo bugovani? pac tohle to me prijde dvojsmyslne a nebo jen priklad prestupknu k porovnani necasoveho banu?! tak ci tak unban ti dam, a je lepsi si to promyslet nez se napise nejaka kravina Smile Like a Star @ heaven
VisiTorr
VisiTorr

Poèet pøíspìvkù : 40

http://destinycraft.eu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Milhaus Sat Nov 24, 2012 10:25 am

Nic konkrétního na mysli zrovna nemám, ale občas někdo postuje reklamu na jiné servery opakovaně, někdo uráží adminy a tak a v porovnání s mým "kreténem", což snad ani není vulgarismus to je něco jiného. A to, že se jedná o časový ban se mi nezobrazuje, tak jsem netušil Smile Každopádně ještě jednou díky, určitě příště budu hlídat slovník Wink

Milhaus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Milhaus Sun Nov 25, 2012 10:56 am

Mohl bych se ještě zeptat na jak dlouho je ten můj časový ban? Protože server už podle všeho jede a ban stále trvá. Tentokrát je od serveru a reason je "!". Díky za odpověď Smile

Milhaus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: