SMS-VIP-Procrafter
2 posters
Strana 1 z 1
SMS-VIP-Procrafter
Ahoj , tak ja som dnes poslal SMS lebo chcem VIP procrafter dodržal som sa postupu dole som napísal kde sa píše Text pm destiny PRO Frezy
a som zo Slovenska tak kde sa dáva tel.č. som napísal ako je uvedené 6674 .Tak odoslalo sa to strhlo my tích 10 centov či koľko ale to je jedno A po chvíľke mi prišla SMS od 6674 : Bohuzial SMS sa nepodarilo spracovat.Vasa platba nebola zauctovana. Prosím kde som spravil chybu alebo v čom spočíva tá chyba ? Lebo si chcem to VIP kúpiť no ja to skúsim zajtra.Ale prosím dajte my vedieť čo a ako či som nespravil dá ku chybu keď my prišla táto SMS no nič Zajtra skúsim zase Ale odpíšte.Ďakujem s pozdravom Frezy (Radovan)
a som zo Slovenska tak kde sa dáva tel.č. som napísal ako je uvedené 6674 .Tak odoslalo sa to strhlo my tích 10 centov či koľko ale to je jedno A po chvíľke mi prišla SMS od 6674 : Bohuzial SMS sa nepodarilo spracovat.Vasa platba nebola zauctovana. Prosím kde som spravil chybu alebo v čom spočíva tá chyba ? Lebo si chcem to VIP kúpiť no ja to skúsim zajtra.Ale prosím dajte my vedieť čo a ako či som nespravil dá ku chybu keď my prišla táto SMS no nič Zajtra skúsim zase Ale odpíšte.Ďakujem s pozdravom Frezy (Radovan)
Frezy- Poèet pøíspìvkù : 12
VIP
Ahoj Frezy,řeknu ti to.Odeslal jsi SMS ve správnem tvaru ? Byl jsi online ve hře ? pokud máš screen pošli mi ho na skype daniel.novak.20.Tam to s tebou pokusím nějak vyrešit.A každopaně ti už peníze nebudou vráceni ale pokud posleš znova dobře tak VIP máš !
S pozdravem Nowas!
S pozdravem Nowas!
Nowas- Poèet pøíspìvkù : 12
Frezy
No ja som len prišiel o 10 centov D to neva ale idem to skúsiť keď pôjde server lebo teraz nejde Neskôr vyskúšam a dám vedieť Ďakujem
SMS
Ahoj Frezy,pak mě dej vědet a pokud se to vyreší budu rád.
S pozdravem Nowas!
S pozdravem Nowas!
Nowas- Poèet pøíspìvkù : 12
Frezy
Zž to mám dalo mi Itemi a prisla sms že mám vás kontaktovať o tom že to mám Admina pre aktivaciu
Ďakujem moc
Ďakujem moc
Frezy
Ide všetko ako má Ďakujem Hneď keď skončí dám si ho zase. Ďakujem s pozdravom Frezy (Radovan)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: