DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Už je to ale vážně moc

2 posters

Goto down

Už je to ale vážně moc Empty Už je to ale vážně moc

Příspěvek  LanSi Wed Nov 28, 2012 8:46 pm

Mám tenhle server rád a je strašně dobrej ale když hraju a za tu dobu to 25 padne na 3 minuty a 10 z toho je rollback o 30 minut
a téměř to víc padá než se dá hrát a každý druhý den to padne na 3-25hodin a kdyz se napise ze se to ve 20.00 spusti a spusti se to az ve 20.45 45 minut nenni pro někoho moc ale jelikož tam můžu být jen 2-3 hod tak je to pro mě dost ... prosím udělejte s tím něco je to fakt skvělý server ale myslím si že nejsem jedinej koho to sere .....

LanSi

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Už je to ale vážně moc Empty Frezy

Příspěvek  Frezy Wed Nov 28, 2012 8:53 pm

Súhlasím s tebou fakt jediní server je toto čo ma baví a bol by som rád keby nám dáte dáke vacsie info :/ a tiez nechápem pre co nás tam nepustíte môžeme vám pomôcť ja som si kúpil VIP procrafter mám fly môžem pomôcť so stavbou a podobne verte tomu že títo ľudia by radi pomohli :/ Prosím spravte to :/

Frezy

Poèet pøíspìvkù : 12

Návrat nahoru Goto down

Už je to ale vážně moc Empty Anooo jen tak dále

Příspěvek  LanSi Thu Nov 29, 2012 8:06 pm

A je to tu O5 jenže teď už to není rollback ale celejch mejch 20 hodin de do prdele vážně děkuji ...To už je fakt moc ty věci a ty hodiny vymejšlet co postavit a ted jen tak to de do prdele Díky :-) :-)

LanSi

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Už je to ale vážně moc Empty Re: Už je to ale vážně moc

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: