DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :)

5 posters

Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :)

Příspěvek  spuntik13 Thu Nov 29, 2012 1:37 pm

ahoj
nick ve hre:Spunt(warez ucet)
zkusenosti:2xadmin stiznosti by se urcite nejaka nasla ale spis takovi ty mensi s pluginama WorldEdit residence umim
vek:15let
venovani servru:2az 3 hodiny dene
ts:mam
neco o me:no vtipnej zatim jsem uvidime jak dlouho to vidrzi nejsem nejak moc agresivni snazim se vsechno resit v klidu

otazka:koukam ze opravujete furt servr chtel bych pomoct nekdy Smile teda skoro furt Very Happy

spuntik13

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty admin/plugin master

Příspěvek  TekuSP Thu Nov 29, 2012 2:05 pm

Ahoj

Gonki rád bých byl plugin master v pluginech se vyznám a také dokážu nemožné bez módu Smile
Server sem měl asi 4 roky a vždy byl bez lagů ale asi před půl rokem mi krachnul Sad.
Je mi 13 a v prosinci 10 mi bude 14.

Díky za jakoukoliv odpověd

TekuSP

TekuSP

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty Môžem pomôcť

Příspěvek  Frezy Thu Nov 29, 2012 2:58 pm

Ahoj !
Meno v hre (Frezy) mám VIP Procrafter
Mám vlastný server tak vedel by som pomôcť aj s pluginma.I keď môj Server je cez Hamachi a hráme tam 20 hráči(Len kámoši ).Server je (Bukkit). Tak dalo by sa niečo spraviť bounce Mám 15 rokov , v February dvadsiateho prvého budem mať 16 rokov . Študujem na Strednej odbornej škole Juraja Ribaya .Odbor MPS (Mechanik počítačových sieti) Som prvák ale rozumiem sa dosť PC a Minecraft hrám 2 roky. Vzhľadom že mám ten server by som vedel pomôcť.
Kúpil som si aj VIP na servery viacerí hráči ma tam poznajú.
Kontakt : (Skype) rado.1997
Facebook : Radovan Stránsky

Budem vďační za odpoveď a držím vám palce aby ste to spravili čo najlepšie. S pozdravom Frezy (Radovan)
Kontaktujte ma prosím cez uvedený Kontakt hore prípadne cez Forum ! Ďakujem

Frezy

Poèet pøíspìvkù : 12

Návrat nahoru Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty :D

Příspěvek  TekuSP Thu Nov 29, 2012 3:33 pm

nějak se to tu hromádí Very Happy

TekuSP

Návrat nahoru Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty to musite rvat vsechno keme?

Příspěvek  spuntik13 Thu Nov 29, 2012 3:58 pm

boze vytvorte si svoji zadost a ne zeto narvete k nekomu to vas nikdo nenaucil vychovani?

spuntik13

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty Re: zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :)

Příspěvek  Frezy Thu Nov 29, 2012 4:08 pm

spuntik13 napsal:boze vytvorte si svoji zadost a ne zeto narvete k nekomu to vas nikdo nenaucil vychovani?

Musme lebo ťa máme rády Very Happy Laughing

Frezy

Návrat nahoru Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty Re: zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :)

Příspěvek  TekuSP Fri Nov 30, 2012 2:22 pm

Nezabírej si celej topic pro sebe xD

TekuSP

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Frezy Fri Nov 30, 2012 9:12 pm

TekuSP napsal:Nezabírej si celej topic pro sebe xD
Razz Very Happy

Frezy

Návrat nahoru Goto down

zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :) Empty Žádost

Příspěvek  bekus007 Sun Dec 02, 2012 2:43 pm

Ahoj,
chtěl bych zažádat o místo Admina, Rezidera nebo Helpera. Minecraft hraju už asi rok (začínal jsem jako warez ale časem mě to chytlo tak jsem si mc koupil- nick: bekus007. Do nedávna jsem měl svůj 35 slotový Bukkit server, takže zkušenosti s pluginama mám a když se něco najde jsem ochoten si to vyhledat. Je mi 14 let a v Květnu budu mít 15. Můj Skype je denis.bekus007 a jsem schopen dát i své soukromé číslo. Denně věnuji serveru 4-5h (když se nudím tak i 7h)

Dekuji za jakoukoliv odpověď.

bekus007

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  VisiTorr Sun Dec 02, 2012 8:11 pm

Like a Star @ heaven Nevim proc to pisete tu, kdys to mate posliat na meila, neljepe me na [Only admins are allowed to see this link]. jen upozornuji pokud vam nedojde odpoved tak jste s nejvetsi pravdepodobnosti nebyli vybrani a taky prosm podle formulare ktery je na webu uplne dole diky.
PS: Zbytecne si tu postujete kontakt na vas a vidi to osttani kteri vas budou spamovat Smile Like a Star @ heaven
VisiTorr
VisiTorr

Poèet pøíspìvkù : 40

http://destinycraft.eu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: