Nízká aktivita adminů
3 posters
Strana 1 z 1
Nízká aktivita adminů
Zdravím,
jsou dny, kdy je na serveru dost adminů (plugin masteři apod.) což je super, dá se všemu vyjít vstříc ale jsou dny, kdy jsou buď admini online a ignorují hráče nebo někdy vůbec nejsou online. Myslím že by se hodilo do A-Teamu více lidí, protože by se to krásně zvládalo a nebylo by tak naštvaných lidí, jako je teď v poslední době, aspoň to takhle vidím já.
jsou dny, kdy je na serveru dost adminů (plugin masteři apod.) což je super, dá se všemu vyjít vstříc ale jsou dny, kdy jsou buď admini online a ignorují hráče nebo někdy vůbec nejsou online. Myslím že by se hodilo do A-Teamu více lidí, protože by se to krásně zvládalo a nebylo by tak naštvaných lidí, jako je teď v poslední době, aspoň to takhle vidím já.
Beylin- Poèet pøíspìvkù : 1
neschopnost adminov na serveri
Myslím si to isté. napríklad dnes som si chcel staviat xp-farmu. no prisiel "admin uraceny" Jezisek99, ktory si nevie vymisliet ani meno, a vsetko mi znicil. kedze som akurat nemal zapnuty fly, spadol som dolu s endu (ako inak). Jezisek mi tie veci (celkom dost tazko ziskatelne) nechcel vratit. tak som sa tam nanho tak vykrical, ze mi dali az nakoniec ban na 1 den. ak je toto realita na tomto serveri, lutujem ze som si kupil vip a uz uplne lutujem to, ze som zacal hrat na tomto serveri. nie ze by ma nejako stvalo keby slusne povedali- prosim, zruz si to, ide byt novy end, je zbytocne to staviat. ale nie. oni pridu, pobal sa a je. branil som to ako som len mohol, no dalsi podareny "admin" Blaizer, ma zabanoval za akusi vulgaritu. ak je pre nich vulgarita zadok, prosim pekne, to sa neucili v prvej triede na prirodovede ci ako sa to volalo ? Dakujem vam obaja admini za velmi podarený den. a hovorim vam. ak to takto pojde dalej, zachvilu uz nebudete mat ziadnych hracov. ak by ste boli dobrý, oznámte tento príspevok aj gonkimu .
-OrangE
-OrangE
PlayerOrange- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: