DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nízká aktivita adminů

3 posters

Goto down

Nízká aktivita adminů Empty Nízká aktivita adminů

Příspěvek  Beylin Sun Dec 02, 2012 7:32 pm

Zdravím,

jsou dny, kdy je na serveru dost adminů (plugin masteři apod.) což je super, dá se všemu vyjít vstříc ale jsou dny, kdy jsou buď admini online a ignorují hráče nebo někdy vůbec nejsou online. Myslím že by se hodilo do A-Teamu více lidí, protože by se to krásně zvládalo a nebylo by tak naštvaných lidí, jako je teď v poslední době, aspoň to takhle vidím já.

Beylin

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Nízká aktivita adminů Empty neschopnost adminov na serveri

Příspěvek  PlayerOrange Tue Dec 04, 2012 5:52 am

Myslím si to isté. napríklad dnes som si chcel staviat xp-farmu. no prisiel "admin uraceny" Jezisek99, ktory si nevie vymisliet ani meno, a vsetko mi znicil. kedze som akurat nemal zapnuty fly, spadol som dolu s endu (ako inak). Jezisek mi tie veci (celkom dost tazko ziskatelne) nechcel vratit. tak som sa tam nanho tak vykrical, ze mi dali az nakoniec ban na 1 den. ak je toto realita na tomto serveri, lutujem ze som si kupil vip a uz uplne lutujem to, ze som zacal hrat na tomto serveri. nie ze by ma nejako stvalo keby slusne povedali- prosim, zruz si to, ide byt novy end, je zbytocne to staviat. ale nie. oni pridu, pobal sa a je. branil som to ako som len mohol, no dalsi podareny "admin" Blaizer, ma zabanoval za akusi vulgaritu. ak je pre nich vulgarita zadok, prosim pekne, to sa neucili v prvej triede na prirodovede ci ako sa to volalo ? Dakujem vam obaja admini za velmi podarený den. a hovorim vam. ak to takto pojde dalej, zachvilu uz nebudete mat ziadnych hracov. ak by ste boli dobrý, oznámte tento príspevok aj gonkimu .
-OrangE

PlayerOrange

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Nízká aktivita adminů Empty Re: Nízká aktivita adminů

Příspěvek  VisiTorr Tue Dec 04, 2012 10:56 am

Like a Star @ heaven z obema to projednam Like a Star @ heaven
VisiTorr
VisiTorr

Poèet pøíspìvkù : 40

http://destinycraft.eu

Návrat nahoru Goto down