DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Žádost o unban

2 posters

Goto down

Žádost o unban Empty Žádost o unban

Příspěvek  Klajlik Sat Dec 08, 2012 5:24 pm

Dobrý den. Prosil bych vás o unban na server Destinycraft. Ban jsem dostal dne 7.12. 2012 a má trvat do 14.12.2012 . Byl mi udělen ze věc,kterou jsem neměl dělat,ale nějak jsem si musel uchránit své věci. S mým kamarádem jsem si postavil takový baráček,když přiletěli hráči Samson a jeho kamarád (nevím jak se jmenoval) ,nejspíše s VIP a začali nám zalévat barák vodou. V té chvíli jsem vůbec nevěděl co dělat,a proto jsem vzal flint and steel a zapalovat je a začal jsem jim říkat , ať odejdou. Mezi tím jsem psal adminovi ,že mi grifujou barák ať se portne.Když se portnul tak jsem dostal ban za grief. Ban mi byl udělen adminem jménem Ježíšek99 . Za tento čin se velice omlouvám,ale byl jsem v koncích. Můj nick je Klajlik .
Děkuji za kladné vyřízení žádosti.
S nějakým dotazem mě kontaktujte na mém skypu - Tomáš Klail , Klajlik
S pozdravem Klajlik Smile

Klajlik

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Žádost o unban Empty asi ne..

Příspěvek  Samson19975 Fri Dec 21, 2012 12:05 pm

Zdravím.. co tu psal on není pravda nechápu co si myslí.. přiletěl jsem se podívat na jeho dům a jeho kámoš mě podpaloval.. tak sem mel u sebe led voda kolem nikde tak sem ho položil a zničil abych se uhasil když jsem měl u sebe full dia výzbroj.. jinak sem nepriletel s umýslem griefovat nebo tak neco..Smile

Samson19975

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: