DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chybicky ktore som postrehol

Goto down

Chybicky ktore som postrehol Empty Chybicky ktore som postrehol

Příspěvek  Filip99 Thu Dec 13, 2012 12:49 am

Ahoj sem budem pisat niake tie chybicky krasy ktore som si vsimol
Nejde mi o poukazovanie na ne ale o to aby som vam pomohol a vedeli ste co treba poupravit Smile

13.12.2012:

Server:
  • Prikaz pre VIP /back nefunkcny do inych svetov po smrti (nether, svet na tazenie atd.)
  • Na /warp usershop nejde vytvarat shop (neviem ci je to umysel)
  • Doplnit anvil na spawne Very Happy
  • Cedulka na spawne v chlieve z vnutornej strany (na otvaranie/zatvaranie brany) nejde pouzit brani tomu reska

Web:
  • Upravit zalozku NAVODY su tam neplatne prikazi alebo pridat persmission v hre + dopisat ostatne prikazy ktore tam chybaju(napr /hb; /tp; /flyspeed)

Navrhy:
  • Pridanie na forum podkategoriu Kôs kde by sa presuvali uz vyriesene prispevky (vzdy budu k dispozicii ak bude treba)
  • Na serveri vytvorit viac chatovaci channelov ... ako napr world, shop, help ... world bezne na chatovanie shop na nakup a predaj veci a help na kontaktovanie adminou pri niecom surnejsiom samozrejme to urcit v pravidlach.
  • Vytvorenie Glowstone netheru pretoze enbude dlho trvat kym sa ten klasicky vytazi do vzdialenosti XY bolo by dobre ho urobit a resetovat ho povedzme raz za tyzden
  • Umoznit pouzivat lavu aspon v residenciach (ak to nieje doteraz mozne nedosiel som nato ako Smile )

Pokracovanie nabuduce xD

Filip99

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: