Žádost o navrácení věcí
2 posters
Strana 1 z 1
Žádost o navrácení věcí
Ahoj, nevěděl jsem, kam dát tento příspěvek, tak ho dám sem (kdyžtak ho přesuňte)
Při výpadku serveru o Vánocích se restartovala příroda, kam jsem si 23.12.2012 večer uložil do několika truhel své věci (cca 20 truhel - souřadnice nevím, ale měl jsem tam home). Když jsem se pokoušel kontaktovat adminy, hodinu mi nikdo na serveru neodpověděl. Nakonec mi admin prostě řekl, že mi je nevrátí. Když jsem chtěl vědět, z jakého důvodu, dali mi kick za Spam. Zde přikládám screeny z několika truhel, které jsem vyfotil. Měl jsem Texture pack, který se mi nějak vytratil a už jej nemůžu dohledat. Žádám o navrácení všech věcí, které jsou zobrazeny v truhlách na screenech. O enchantované věci mi nejde, ale hlavně o stavební materiál, diamanty apod.
-pozn. Chat jsem si ve hře vypnul, takže není vidět
[Only admins are allowed to see this image]
Za kladné vyřízení mé žádosti předem děkuji
Můj nick ve hře: Struphy (mám VIP PRO)
Při výpadku serveru o Vánocích se restartovala příroda, kam jsem si 23.12.2012 večer uložil do několika truhel své věci (cca 20 truhel - souřadnice nevím, ale měl jsem tam home). Když jsem se pokoušel kontaktovat adminy, hodinu mi nikdo na serveru neodpověděl. Nakonec mi admin prostě řekl, že mi je nevrátí. Když jsem chtěl vědět, z jakého důvodu, dali mi kick za Spam. Zde přikládám screeny z několika truhel, které jsem vyfotil. Měl jsem Texture pack, který se mi nějak vytratil a už jej nemůžu dohledat. Žádám o navrácení všech věcí, které jsou zobrazeny v truhlách na screenech. O enchantované věci mi nejde, ale hlavně o stavební materiál, diamanty apod.
-pozn. Chat jsem si ve hře vypnul, takže není vidět
[Only admins are allowed to see this image]
Za kladné vyřízení mé žádosti předem děkuji
Můj nick ve hře: Struphy (mám VIP PRO)
Struphy- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Žádost o navrácení věcí
Prosim posli me meil i s tema obrazkama, tu na forum se nejak nezobrazuji. diky
[Only admins are allowed to see this link]
[Only admins are allowed to see this link]
Similar topics
» Admini kradou věci
» zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :)
» Žádost o OP/ADMIN
» žádost o unban
» Žádost o UNBAN
» zadost o admina/eventera(pukud je stale nabor) + otazka :)
» Žádost o OP/ADMIN
» žádost o unban
» Žádost o UNBAN
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: