DestinyCraft.eu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Žádost o Unban] Argento

2 posters

Goto down

[Žádost o Unban] Argento Empty [Žádost o Unban] Argento

Příspěvek  Argentp Sun Mar 10, 2013 8:43 am

Délka banu: Permanetní
Banujcí: VisiTorr
Důvod: Multihack

Zdravim,
Dostal jsem oprávněný ban za multihack (přesněji EDIT). Původně jsem si žádost vůbec podávat nechtěl, ale Váš server jsem si v poslední době celkem oblíbil a chtěl bych na něm hrát i v budoucnu. Jsem si plně vědom, že jsem hrubě porušil pravidla. Na no-pvp serveru se toho moc dělat nedá, používal jsem spíše jen fly, a to na stavbu mého domu v japonském stylu (což je jeden z důvodů, proč tyhle odstavce píši). X-ray ani nebyl třeba, jelikož mi první den na serveru někdo dal 50K za 5 stacku uhlí. Dále jsem občas používaj AutoAimbota na zabíjení endermanů + minimapka. To je vše co jsem z EDIT používal. Pokud bych dostal Unban, EDIT bych se samozřejmě zbavil. Doufám, že už jen svou reakcí na ban, jsem dokázal, že jsem "slušný člověk" a že co slíbím to dodržím. Než jsem dostal ban, přemýšlel jsem o koupi Gold VIP, abych mohl fly konečně používat legálně. Kdybych byl tedy, nakonec odbanován, mohl bych to použít jako určitou satisfakci pro server.

Předem děkuji za odpověď, ať už kladnou či nikoliv.

S pozdravem
Argento

/btw Visi, doporučuji změnit fly ochranu.. moc nefunguje Embarassed

Argentp

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

[Žádost o Unban] Argento Empty Re: [Žádost o Unban] Argento

Příspěvek  VisiTorr Mon Mar 11, 2013 8:27 pm

Like a Star @ heaven Napiš mě prosím meil, diky Like a Star @ heaven
VisiTorr
VisiTorr

Poèet pøíspìvkù : 40